Over ons

Vogels Import Export BV.

 

Vogels Import Export BV is 33 jaar een voorraadhoudend Importeur/Groothandel op het gebied van huishoudelijke artikelen en biedt een diversiteit aan keukengerei en tevens leverancier van de meest uiteenlopende food gerelateerde promotiematerialen. Als groothandel in keukenartikelen en promotiemateriaal leveren wij aan supermarkten, warenhuizen kookwinkels, Horecagroothandel, relatie en kerstgeschenken bedrijven maar ook aan food leveranciers ter ondersteuning van hun producten in Nederland en België. Vogels staat bekend als een betrouwbare leverancier in keukengerei met een groot assortiment uit voorraad leverbaar en goede leveringscondities. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van grote en kleine partijen artikelen, om b.v uw winkelactie of productpromotie te ondersteunen of een assortiment te bieden.

Voor een eerste indruk kunt u onze digitale catalogus bekijken www.voccelli.nl  de nieuwe website is ook compatible op iPad en smartphone. Daar vindt u een programma in de thema’s pasta, koffie en thee, espresso en cappuccino, bar artikelen als cocktailshakers, wijn en champagnekoelers, kurkentrekkers en notenkrakers, keukenhulpen maar ook alle soorten en kleuren vergieten en mengkommen welke in de keuken of horeca gebruikt worden. Diverse soorten pannen uit rvs, aluminium en gietijzer zijn leverbaar.

Vogels importeert vanuit diverse landen uit Europa en uit het Verre Oosten en werkt vooral uit deze landen met BSCI gecertificeerde fabrieken. Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen met een van onze deskundige medewerkers. Zij helpen u graag om uw wensen te vervullen op het gebied van promotieartikelen en keukengerei. U kunt op afspraak onze showroom bezoeken in Valkenswaard.

Onze ervaring en kennis maken samen met uitstekende kwaliteit, scherpe prijzen, snelle levering (eventueel uit voorraad) en uiteraard uitstekende service!

Vogels Import Export levert ook diverse PRIVAT LABEL artikelen door en met de klant samen ontwikkeld.

 

Ons Bedrijf in Valkenswaard

cms-img